Vastgoed software

Laat u ook uw gebouw meerdere keren en door verschillende partijen inmeten? Bij iedere vraag of project maakt u opnieuw kosten om informatie over een gebouw te krijgen. Leveranciers meten en inventariseren bovendien alleen dat wat nodig is voor hun eigen discipline. U maakt daarvoor wel de kosten, maar u krijgt daarbij nooit het totale overzicht. Terwijl het om uw gebouwen gaat…

Werken met vastgoed software

NBIS vastgoed software scant, tekent en benoemt de in uw gebouw aanwezige installaties en bouwkundige elementen. Op die manier beschikt u zelf altijd over de juiste gegevens. Daarmee kunt u uw onderaannemers van de juiste informatie voorzien. Vaste onderaannemers kunt u toegang geven tot digitale plattegronden, de hoeveelheden in stuks of het aantal vierkante meters. Zo houdt u het overzicht, is er geen ruimte voor discussie en bespaart u geld.

Met vastgoed software meer grip en inzicht

Met NBIS heeft u grip op uw gebouwen door een betrouwbaar totaaloverzicht. Voor het geld dat u voorheen uit moest geven voor het opstellen van een MJOP en een NEN2580 beschikt u nu over een compleet gebouwenbeheersysteem.

Vastgoed software om samen te werken

U beschikt met NBIS over vastgoed software waarmee u kunt communiceren met elkaar vanuit één centraal punt. U bepaalt wie toegang krijgt tot uw omgeving en wat zij te zien krijgen.


Bijvoorbeeld
Een huurder meldt een storing bij de beheerder. Via NBIS zet de beheerder deze door naar de onderaannemer, waarop de onderaannemer contact opneemt met de huurder. Wanneer de storing is opgelost, ontvangt de huurder een melding en ontvangt de beheerder een bericht met daarin alle gegevens. Eenvoudiger en efficiënter kan het niet.


Gegevens van vastgoed gebruiken

Omdat u met NBIS beschikt over alle gegevens, kunt u ook eenvoudiger en goedkoper de volgende plannen en normen op laten stellen:

  • Asbest beheersplan      
  • Legionella beheersplan
  • NEN 2767            
  • NEN 2580             
  • Energielabel

Geselecteerde partners van NBIS kunnen deze diensten voor u verzorgen. Omdat uw NBIS-gegevens de basis vormen, kunnen zij dit doen tegen gereduceerde tarieven. Voor een goed beheer van uw gebouwen biedt NBIS u diverse opties voor het gebruik. Zo heeft u altijd een systeem dat voldoet aan uw situatie en specifieke wensen. U kunt NBIS inrichten en gebruiken zoals u dat wenst.

CRM voor vastgoedbeheer: wat zijn de voor- en nadelen van een digitaal dossier?