Organisatie

NBIS is opgericht en ontwikkeld door ervaringsdeskundigen. De oprichter en naamgever, Victor Nickolson, is zelf vastgoedbeheerder. Hij weet met zijn jarenlange ervaring in gebouwenbeheer precies hoe de wereld van vastgoed in elkaar steekt. En welke uitdagingen er liggen om grip te krijgen en te houden op vastgoed.

Uitvloeien van kennis

Victor zegt daarover: “De economie is veranderd. Met name ICT is verbeterd en de mogelijkheden die online biedt zijn eindeloos. Wat ik ook zie is dat door de crisis kundige  mensen in andere branches zijn gaan werken. Dat betekent helaas uitvloeiing van kennis en kunde en dat is een enorme aderlating voor de vastgoedbranche. De mensen die momenteel werken in de vastgoedbranche moeten de beschikking hebben over tools, waardoor ze hun werk goed kunnen blijven doen. Efficiënt en met grip op het werk. Daarom hebben we NBIS ontwikkeld.”

Spil bij vastgoedbeheer

“Het is een prachtig systeem om grip te houden op het beheer van gebouwen. Voor alles wat we bij NBIS doen en ontwikkelen houden we altijd één regel aan: De software is er voor jou. Jij bent er niet voor de software. NBIS is de spil in uw vastgoedteam en biedt de oplossing voor goede samenwerking en communicatie voor alle beheeractiviteiten.”

Krachtenbundeling

Om tot een optimaal eindresultaat te komen heeft Victor samen met professionals op het gebied van contractbeheer, bouwkosten, inventariseren, scannen en tekenwerk de krachten gebundeld. Op die manier maakt NBIS het beheer van gebouwen voor eigenaren, beheerders, onderaannemers en huurders gemakkelijker, efficiënter én goedkoper.

Het team van NBIS werkt nauw samen met onafhankelijke vakspecialisten op het gebied van Energielabeling, opstellen van NEN 2580 en NEN 2767 rapportages, asbestbeheersplannen en legionella preventie. Met als doel uw gebouwenbeheer zo efficiënt mogelijk te maken. Daarbij maakt u al gebruik van NBIS software vanaf € 0,08 per vierkante meter BVO per jaar.

Organisatie

Victor Nickolson

Victor Nickolson is oprichter en mede-eigenaar van NBIS. Victor heeft werkervaring bij installateurs, aannemers en eigenaren van commercieel onroerend goed. Hij zet de juiste combinatie van theoretische kennis en praktijkervaring in om organisaties te ondersteunen op het gebied van vastgoed- en facilitymanagement.

Naast zijn werkzaamheden voor NBIS is hij  projectmanager van diverse nieuwbouw projecten en renovaties, met name in het commercieel onroerend goed.