Gebruikersvoordelen

Wat zijn de gebruikersvoordelen van vastgoed software wanneer u samenwerkt met alle betrokken partijen? Bekijk hieronder de voordelen per gebruiker.

Huurders

In NBIS kunnen huurders op een eenvoudige manier hun klachten kwijt. Dag en nacht. In NBIS staat een compleet en actueel overzicht van alle gemelde klachten en de status ervan. Ook de reacties en de follow-up zijn op deze manier inzichtelijk.

Eigenaren

Als vastgoedeigenaar of -beheerder bent u voor veel zaken verantwoordelijk, zoals voor het wind- en waterdicht houden van het gebouw, maar ook voor keuringen en onderhoud. Dan wilt u weten waar u het over heeft. Het is handig wanneer u alle actuele informatie van uw gebouwen op één plek beschikbaar heeft. Zo weet u wat de actuele status is van uw gebouwen, inclusief de materialen en installaties.

In NBIS staan uw meest recente tekeningen, uw afspraken met leveranciers en de contractduur, met daarbij een tijdige signalering van aflopende onderhouds- en  huurcontracten. Bovendien beschikt u over de laatste cijfers op het gebied van onderhoudskosten. Met NBIS heeft u grip en inzicht op uw vastgoed.

Denkt u na over de verkoop van uw panden? Dan kan NBIS bij een mogelijke verkoop gebruikt worden als dataroom. Op die manier geeft u mogelijk geïnteresseerden inzicht in uw pand, inclusief de documenten en 360 graden beelden.

Onderaannemers

De onderaannemers die bij het beheer van uw vastgoed zijn betrokken, wilt u zo snel mogelijk laten weten welke werkzaamheden u waar wilt laten verrichten en wie hun aanspreekpunt is. Daarbij is een heldere omschrijving van de opdracht of storing essentieel.

Met NBIS hebben zij in één oogopslag duidelijk wat de NAW-gegevens van het object zijn. In NBIS zorgen alle partijen voor eenduidige verslaglegging, dat werkt efficiënter en daarmee bespaart u tijd.

CRM voor vastgoedbeheer: wat zijn de voor- en nadelen van een digitaal dossier?