Gebruik

Wat is de overeenkomst tussen huurders, eigenaren en verhuurders, beheerders en onderaannemers? Ze werken efficiënter door gebruik te maken van het gebouwenbeheersysteem NBIS. In NBIS staan voor iedereen dezelfde gegevens, bevindingen en wijzigingen. Deze worden namelijk altijd direct in NBIS vastgelegd. Zo heeft iedereen de mogelijkheid om op een eenvoudige en efficiënte manier met elkaar te communiceren. Dat werkt sneller en daarmee wordt tijd bespaard.

Gebruik en voordelen van NBIS gebouwenbeheer

Er zijn veel situaties in de dagelijkse praktijk van gebouwenbeheer waarvoor u NBIS gebruikt. Zo kunt u veel besparen. Daarbij kunt u denken aan:

  • Melden en afhandelen van storingen op één centrale plaats
  • Inzicht in onderhoud en vervanging van installaties
  • Vastleggen en bewaken van huur – en onderhoudscontracten
  • Altijd en overal uw actuele gegevens inzien

Samenwerken en communiceren

U beschikt met NBIS over communicatie op één centraal punt. U bepaalt wie toegang krijgt tot uw omgeving en wat zij te zien krijgen.

Voorbeeld
Een huurder meldt een storing bij de beheerder. Via NBIS zet hij deze door naar de onderaannemer waarop de onderaannemer contact opneemt met de huurder. Wanneer de storing is opgelost dan ontvangt de de huurder een melding en ontvangt de beheerder een bericht met daarin alle gegevens. Eenvoudiger en efficiënter kan het niet.