Diensten

Grip en inzicht op uw gebouwen

NBIS is een online gebouwenbeheersysteem dat ontwikkeld is om verhuurders, beheerders, huurders en onderaannemers samen te laten werken en communiceren over uw gebouw. U kunt daarbij vanaf dag één gaan werken met NBIS. En voor optimaal gebouwenbeheer kunt u steeds intensiever gebruik gaan maken van de software. U kunt daarbij gebruikmaken van de deskundigen van NBIS.

Hulp en ondersteuning

Heeft u bijvoorbeeld zelf onvoldoende tijd om uw gegevens te verzamelen? Dan kunnen wij u helpen met de verdere inrichting en het actueel houden van NBIS. Daarvoor kunt u gebruikmaken van onze deskundigen, zoals tekenaars, kostendeskundigen en inspecteurs, Zij kunnen helpen bij het opstellen van NEN 2580, MJOP of een Energielabel.

Uw gebouwen digitaal in kaart brengen

Ook kunt u gebruikmaken van onze diensten om uw gebouwen te scannen en daarmee actuele digitale plattegronden te laten maken. Of misschien wilt u uw gebouw laten inventariseren. Daarmee beschikt u zelf altijd over juiste gegevens, zodat u uw onderaannemers kunt voorzien van de benodigde informatie. Dat werkt wel zo efficiënt.

  • Het inventariseren van uw pand(en) door NBIS is al mogelijk vanaf € 0,40 per vierkante meter BVO
  • U maakt al gebruik van NBIS software vanaf € 0,08 per vierkante meter BVO per jaar