Oplossingen

Vaak wordt bij gebouwenbeheer gewerkt op basis van een inschatting: een onderbuikgevoel. Dit is begrijpelijk in een situatie waarin niet alle informatie inzichtelijk is. Vaak betekent dit in de praktijk dat beheerders hun werk niet optimaal kunnen uitvoeren.

De gevolgen hiervan kunnen zijn:

  • Onderhoud wordt vaak duurder dan nodig.
  • Onderaannemers en leveranciers worden onjuist aangestuurd
  • Huur- en onderhoudscontracten worden afgesloten en verlengd op basis van onvolledige en onjuiste gegevens
  • Informatie over de panden gaat verloren, omdat medewerkers steeds korter voor een organisatie werken of met pensioen gaan.

Totaaloplossing voor vastgoedbeheer

NBIS is dé totaaloplossing voor het beheren van gebouwen, omdat u altijd de volledige controle over uw panden hebt. U beschikt daarbij nog net niet over een “realtime” verbinding, maar u kunt wel 3D meekijken in het gebouw. Bijvoorbeeld bij het zoeken naar oplossingen.

Alle informatie van het verleden en het heden staat op dezelfde wijze in het systeem en is direct online in te zien. Zo heeft u altijd de meest actuele informatie van uw gebouw bij de hand. Vanuit deze gegevens kunt u een snelle follow-up aan de huurders en eigenaren geven. NBIS maakt namelijk duidelijke communicatie met alle partijen mogelijk. Samenwerken en samen communiceren door dezelfde informatie te delen.

Bespaar tijd en geld

NBIS is zo gemaakt dat er geen onnodig invoerwerk is. Dit betekent tijdsbesparing. Het is een systeem dat uw taal spreekt en voor klantgericht en daadkrachtig vastgoedbeheer gaat. Daarnaast zijn er, door een slimme organisatie, geen hoge inrichtings- en servicekosten. Investeren in NBIS totaaloplossing voor gebouwenbeheer verdient zichzelf gegarandeerd terug. Gebruik de rekentool om te bekijken hoeveel u met NBIS kunt besparen op uw gebouwenbeheer en communicatie.