Gebouwenbeheer

Gebouwenbeheer op een efficiënte manier

Bent u op zoek naar een gebruiksvriendelijk systeem voor uw gebouwenbeheer? Waarin u alle informatie en documentatie van uw gebouwen in één oogopslag ziet? Met de vastgoed software van NBIS is dat mogelijk. Omdat u efficiënter werkt, bespaart u tijd en geld.

Werken vanuit de juiste gegevens

Heeft u al gegevens van uw gebouwen, maar weet u niet of deze helemaal juist of actueel zijn? Dan kunt u gebruikmaken van de extra mogelijkheden die NBIS u biedt, bijvoorbeeld door het (laten) scannen en inventariseren van uw gebouwen. Zo beschikt u altijd over de juiste gegevens van uw gebouwen en heeft u meer inzicht en  werkt u efficiënter. Starten met NBIS door gebruik te maken van alle functionaliteiten is natuurlijk ook mogelijk, onze ervaring is dat u hiermee het meest bespaart.

Zelf bepalen

Waarvoor u NBIS ook inzet, u kunt altijd direct zelf aan de slag. U bepaalt zelf de mate van het gebruik en het tempo van de implementatie. Ook kunnen wij extra ondersteuning bieden om u te helpen bij de inrichting van NBIS. De deskundigen daarvoor, zoals tekenaars, kostendeskundigen en inspecteurs voor het opstellen van NEN 2580, MJOP en Energielabel, hebben we tenslotte in huis.

  • Het inventariseren van uw pand(en) door NBIS is al mogelijk vanaf € 0,40 per vierkante meter BVO
  • U maakt al gebruik van NBIS software vanaf € 0,08 per vierkante meter BVO per jaar

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en onze werkwijze voor het gebruik van NBIS in uw specifieke situatie? Graag lichten wij de verschillende mogelijkheden toe. Samen vinden wij de optie die het beste past bij uw wensen. 

CRM voor vastgoedbeheer: wat zijn de voor- en nadelen van een digitaal dossier?