Vernieuwde website NBIS live

nieuwe website NBIS live

Na een intensieve voorbereiding en hard werken is het dan zover. De nieuwe website van NBIS is live. En daar zijn we trots op!

Op deze nieuwe website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat we voor u kunnen doen. Daarbij willen we u aan het denken zetten: hoe denkt u over modern gebouwenbeheer? Nu en in de toekomst? Hoe kunt u gemakkelijker samenwerken en inzicht krijgen?

De afgelopen periode hebben we veel functionaliteiten aan NBIS toegevoegd. Zo wordt uw gebouwenbeheer nog efficiënter! Het was daarom ook tijd om onze website hierop aan te passen. U kunt nu in één oogopslag zien over welke modules u kunt beschikken. En u vindt vanaf nu nog meer praktische inzichten en een overzichtelijke rekentool. Op die manier kunt u direct zien welke besparingen u kunt doen op uw gebouwenbeheer.

En bij NBIS blijven we onze klanten zo optimaal mogelijk bedienen. Met onze praktijkervaring en ons team van specialisten houden we de voeten aan de grond. Daarbij zijn we laagdrempelig en direct te benaderen: zowel telefonisch als digitaal.

Hoewel de vernieuwde website nu live is gegaan, beseffen wij ook dat een website nooit af is. Net als met NBIS blijven we kijken waar we kunnen verbeteren, meer informatie en achtergronden kunnen geven en waarmee we u verder kunnen helpen.  Op die manier blijft onze website actueel en interessant om vaker te bezoeken.

Natuurlijk willen wij graag weten wat u van de nieuwe website vindt en of u informatie toegevoegd wilt hebben. Daarvoor stuurt u een mail naar: info@nbis.nl.

Alvast bedankt voor uw reactie en veel lees- en kijkplezier!

naar alle nieuwsberichten